четвъртък, 11 юли 2013 г.

"По чорапи" при Дани :-)

Здравейте приятели, днес ще се " разходя по чорапи " в блога на моя любима интернет дружка Дани и "Colorful place" :) Тя ви е подготвила едно Блиц интервю с моя милост!
Сигурно се питате защо "по чорапи" ... преди дни попаднах на една много сладка дискусия за чорапите, как често влизат в пералнята заедно, а излиза само единия ... доста философски мисли ме налегнаха ... Та да се върна на моите си чорапи ... аз много обичам и държа на чорапите си, много им се радвам, избирам и си ги купувам със страшен кеф, разнообразието и там е много важно, но никога не ги излагам на показ, сякъш са нещо много лично, интимно и човек си ги пази само за себе си и се отнася с уважение към тях ... Е освен в случаите, в които "Мистър Пропър " е пропуснал да мине през къщи и след малко разходка по чорапи, вече далеч не изглеждат толкова нежни, свежи и красиви :))
Та .... в този ред на мисли се реших да покажа малко от "моите чорапи" ...
Мила Дани, благодаря за поканата, благодаря за това, че си моя виртуална приятелка ( надявам се да те срещна и на живо) и за честта да съм първата ти гостенка! Много обичам блога ти, защото е пъстър, пълен с красота, вкус, разнообразни идеи и мъдрости. Обичам снимките ти! Ти си от онези хора, които не е нужно да познавам лично за да чувствам много близки и ти благодаря за това, че винаги ме усмихваш, дори когато не ми е до усмивки!

20 коментара:

  1. Иве, и двете сте страхотни, бъди сигурна! Много ми беше приятно да прочета интервюто и да надникна мъничко в света ти. А чорапките са много сладурски.
    Прекрасен ден ти желая - чорапо-уютен! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти Гери, много мило ми стана като прочетох коментара ти!
      Хубава вечер :)

      Изтриване
  2. Иве,непременно ще отида да ти разгледам чорапената сесия,но първо ще наваксам тук,защото ти въведох наново блога в листата,дано сега започне пак да се актуализира.
    Продължавам разходката назад. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Роси блогър често ни играе номерца, но се надявам сега всичко да е ОК :) Много ти благодаря мила за хубавите думи, за страхотните ти коментари и че винаги намираш време за твоите виртуални другарчета :) Голяяяма прегръдка :)

      Изтриване
  3. Хубаво е за мен че си приела поканата на Дани.Така научавам още малко за Ива, която прави такиви невероятни снимки, че чак ми спира дъха.Често те посещавам но не съм коментирала досега.
    Радвам се да науча че има и други освен мен, които са припряни и малко хаотични.Поздрави от мен!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Наталия много ти благодаря, особено много за това, че харесваш снимките ми, едни такива думи направо дават крила! А аз обещавам аз по често да навестяваш теб и другите ми блог другарчета, че напоследък съвсем изостанах:)
      Ооо да много съм припряна и нетърпелива, но живота ме учи :)) А за хаотична, сякъш не бях, но съм придобила това свойство с времето :))
      Сърдечни поздрави :)

      Изтриване
  4. Отивам при Дани!
    И нищо, че си Ива, за мен си Евчик :)
    Разсмяха ме "чорапените ти "философски размисли:)
    Прегръдка!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мила моя Дани аз до такава степен свикнах с Ев и Евчик, че понякога имам чувството, че това е истинското ми име :) Така или иначе блогът ми е мястото където съм си аз, свободна, неподправена и мога да изразявам себе си без да се притеснявам и да се съобразявам постоянно с всички останали ... Това е един отдушник за всеки от нас :)
      И аз си се смях ... на чорапените философиики :))
      Голямо гуш :)

      Изтриване
  5. Мила ми Иве, благодаря ти още веднъж, че прие поканата! Изненада ме с анонса, страхотен е и ти благодаря за всички думи по мой адрес, изчервих се, хихи! Прегръщам те и още от сега ти казвам, че като моя сродна душа си запазвам правото да пием кафе един ден, надявам се да е в близко бъдеще. Чорапките са много сладурски, имала съм същите, но не оцеляха от носене. Целувки! :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ейй Дани вече нямам търпение да пия едно кафе на яве с теб ... А само как си представям една разходка с камерите ... Много ще ни е хубаво ! Истината е че би било крайно нелюбезно да откажа поканата ти за интервюто, макар леко да се съмнявах в това, че ще съм интересна :)) Радвам се, че съм успяла да те изненадам с нещо :) Много те целувам и до скоро :)

      Изтриване
  6. Ев, такива чорапки имах като дете и ги носех само когато ходехме на гости, защото иначе черния цвят, натрупан от тичане по улиците с тях, никога не се заличаваше;)Бях дивотия;)
    Много сладка снимка! И са два- все пак са успели да излязат заедно от пералнята')

    Прегръдка и да знаеш, че не съм много търпелив човек, може да те изненадам;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хи хи Марте и аз точно за детството се сетих, затова и избрах точно тези чорапи за снимката :))) А за оцеляването ... нови са затова :)))
      И да знаеш не съм звъннала още щото съм луднала и за капак голямото диване е болно :( Надявам се скоро да сме във форма! Много целувки от мен :)

      Изтриване
  7. Отивам на среднощно гости при Дани,да не изтърва партито!
    Поздрави и за двете!

    ОтговорИзтриване
  8. Чувстваме се много специално, за това, че сподели тези бонбонени чорапки с нас!:) Интервюто много ми хареса и се радвам, че си точно такава, каквато си ти представях! Невероятна! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  9. Ева, беше ми изключително интересно да се разходя из твоя блог! Видях толкова картини, лица, цветя, простор, вятър, слънце ... Прекрасно местенце! Ще се отбивам често-често :)
    Поздравления за чудесното интервю!
    Пожелания за прекрасни почивни дни!

    ОтговорИзтриване
  10. Чорапите са жестоки:) И в буквален смисъл и в по- общ и абстрактен:) Беше изключително приятно да прочета цялото чорапено блиц интервю! Откривам доста общи неща:)

    ОтговорИзтриване
  11. Вече бях при Дани и прочетох с интерес интервюто :) Приятно е да си поканен на гости ... та било и по чорапи вместо на високи токчета :)
    Някак си по земно е ... по истинско ... искрено :*

    ОтговорИзтриване
  12. Иве, ако знаеш с какъв кеф изчетох интервюто:)))) прекрасна си... прегръщам те и ти пожелавам някой ден наистина да имаш сладкарничка, в която да се събираме на сладки приказки:))) прегръдки и се надявам да се видим ско-ро...

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...