сряда, 15 май 2013 г.

За топлите вечери и ...

Обичам пролетта и лятото ... обичам дългите дни, топлите вечери, продължителните залези, жаркото слънце ... А когато мястото, на което се намирате и обстановката предразполагат, защо да не си спретнете едно кратко вечерно пикникче ... За целта са ви необходими само една домашна лимонада или бутилка вино ( в нашия случай и двете :)), малко ядки, плодове и едно одеалце за да си полежите съзерцавайки небето ...

... в случай, че сте без деца, може да успеете и да си помълчите и да послушате птичките ... уви ние бяхме заляти с лимонада, омазани със шоколад и в момента, в който децата се заиграха ... и се излегнахме блаженно се чу писък, последван от рев .... иии мама трябваше да се прибере, за да се погрижи за ожулените крачета на една малка къдрокоска ...

И все пак беше хубаво ... опитайте и вие :)

 

 

13 коментара:

  1. Много лежерно звучеше, докато не ожулехте колената, следващия път без травми :) Страхотни снимки, Еви!

    ОтговорИзтриване
  2. Ех, тези коленца!
    Ама без тях не може!
    Прекрасни снимки!
    И по-често да се наслаждаваш лежерно на тишината!
    Прегръдки и много целувки,Еви!

    ОтговорИзтриване
  3. Позната картинка, която вече ми липсва дори....и двете деца пораснаха и ги няма ожулените колена, вече са рядкост общите пикници, а забързаното ежедневие започва да взема връх....Така че ти остава да се наслаждаваш на прекрасните моменти и с усмивка да целунеш малката разплакана къдрокоска и заедно да сияете!Фантастични снимки!

    ОтговорИзтриване
  4. Птичките са си птички...но друго си е около вас да се чуват звънливи детски гласчета, пък дори и с цената на ожулени коленца :)
    Целувки за малката къдрокоска и чаровната й кака!

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотни цветове! Чудесен пикник, а най-сладкото очарование му придават децата:). Изпращам една пиратска лепенка за ожулените коленца:) и ви пожелавам прекрасен ден. Благодаря ти за цветното настроение!

    ОтговорИзтриване
  6. Не може и без ожулени колене :) така се расте, нали?
    Нищо, Иве, друг път повече, тепърва се с топли и ще започнат пикниците навън.
    Много хубави снимки, всеки път с удоволствие влизам тук да ти ги разгледам :)

    ОтговорИзтриване
  7. Много свежест, романтика, макар и с леко неприятен завършек за малката къдрокоска! Красиви снимки, Иве! Целувки по ожулените коленца, бързо да минат! Прегръдки за теб и пожелания за прекрасен ден! :)

    ОтговорИзтриване
  8. Ох, как обичаме пикниците в парка ... крайно време е и ние да открием сезона! Вълшебни снимки и до болка позната траги-комична история, няма как - денонощна веселба си е с 2 деца :) Да нацелуваш къдрокоска и бързо да минават коленцата! Поздрави от нас и слънчев ден!

    ОтговорИзтриване
  9. Иве, от всичко трябва да има, за да е пълно щастието. Нали знаеш? =)
    Прекрасни снимки - и аз да допълня.
    Хубава вечер!

    ОтговорИзтриване
  10. Не се и съмнявам:) Но без деца на пикник... няма начин:)Разкошни снимки!

    ОтговорИзтриване
  11. Страхотен пикник Иве, жалко за края...Прегръдки за малката сладурана :)

    ОтговорИзтриване
  12. Ев, това му е хубаво на пикника с деца, че накрая винаги има изненади, а не рядко точно такива- тамън затвориш очи за миг и даже изпускаш падането;))
    Прекрасни снимки! И много прегръдки! А следващият път елате в нашия заден двор, обещавам, че няма къде да си ожули крачетата къдрокоска;)

    ОтговорИзтриване
  13. Аз ще се въздържа, щото въргалянето в тревата в последните няколко години меко казано ме ужасява (заради свучещите кръв гадинки). Но пък много свежарски снимки и зелена тревица... още много такива пикници, но без ожулени крачета :)

    Тия дни се сетих за тебе - виждайки файтоните във Виена, направих паралел с Прага.

    Слънчева неделя, Евчик!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...