понеделник, 13 май 2013 г.

Зоопарка в Прага

Ходила съм и в други големи зоологически градини в Европа, но това е една от най - впечатляващите за мен. Причината може би е огромната площ, на която е разположена и усещането за свобода и простор ... условията наистина са много хубави и в същото време човек може от близо да се порадва на животните ...

Ще ви покажа една малка част от обитателите на зоопарка по простата причина, че не успяхме да обиколим всички, но това е само повод отново да се разходим там :)

Незнам дали ако посетите Прага като туристи, зоологическата градина ще влезе в програмата ви, но наистина си заслужава да се види :)

Събрала съм доста материал от Прага и се надявам скоро да намеря време и да ви покажа и други интересни места за посещение :)

Хубава нова седмица ви пожелаваме от дъждовна Прага :)

 

7 коментара:

  1. Винаги съм избягвала тези места, отблъскват ме затворените между решетки животни. Но този зоопарк е по-различен сякаш, дано да е така.
    Хубава и усмихната седмица, Евче! =)

    ОтговорИзтриване
  2. Обожавам животните, но ме боли, когато ги виждам да бъдат отглеждани в тесни клетки и в мизерни условия! Щеше да е прекрасно, ако повечето зоологически градини са като тази в Прага. Надявам се един ден да успеем да видим Златна Прага и зоопарка. Прегръдки, Иве! :) Много хубави снимки! Благодаря за разходката!

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ви момичета! И аз не съм фен на животните в клетка, особено много ме натъжава човешката жестокост и много ги обичам, но имам две любопитни дъщерички, които обожават да ходим и да гледаме животните ... За момента това е единствения приемлив вариант да им се порадваме :)
    Прегръдки и хубав ден!

    ОтговорИзтриване
  4. О, Евчик, така ме зарадва с тези снимки, ама толкова да са красиви тези животни, личи си, че им е много хубаво там. Аз дори във Виена ми се прииска да съм поне маймунка, толкова добри условия!:)
    Определено ако посетя Прага зоопаркът ще е в списъка! Много ти благодаря за тази разходка, връщам се отново да разгледам снимките, чак ми се иска да ги докосна...

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря за виртуалната разходка!

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотни снимки! Животинките големи симпатяги, особено хипопотамчо :) Ще следя с голям интерес постовете ти за Прага, надявам се до края на годината да я посетя, пък и зоопарка й!

    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  7. Мда, никой не харесва животни в клетки, но тези специално в естествена среда не биха могли да оцелеят. Така че, какво по-добро за тях от един просторен дом, пълен с удобства и максимално близък до природата и някой, който да се грижи добре за тях, а и все пак радват децата. Малката у нас също иска да ходи всяка седмица до зоопарка, нищо че това тук няма нищо общо с парк. Тя идея си няма, че в Прага е в пъти по-хубав.
    Мечтая да видя на живо розово фламинго;)
    Прегръдка!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...