неделя, 21 април 2013 г.

Пролет ...

Пролетта в Прага е толкова красива, че с думи ми е трудно да опиша възхищението си ... Колкото по- топло и слънчево става, толкова повече се влюбвам в този град ... В която и посока да тръгнеш няма да сбъркаш, удивителна архитектура и много добре организиран и подреден град.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Имам много какво да видя и да снимам тук и като за начало трябваше да набележа целите :) Този уикенд тъй като беше дъждовна съботата, само неделя уползотворихме подобаващо и посетихме впечатляващия Зоопарк в Прага, но за него ще разкажа в следващата публикация, тъй като снимките още чакат да бъдат свалени от камерата :)

 

18 коментара:

  1. Еви, откога ги очаквам тези красоти....
    Прекрасни пролетни моменти!
    Прегръдки, мила и слънчево настроение!

    ОтговорИзтриване
  2. Колко е цветно при теб, Евче. Благодаря за подарената красота.
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много се радвам, че ти харесва Гери, благодаря!

      Изтриване
  3. Нежност, ефирност, зареждане и красота! Това виждам в кадрите ти, Иве! Прегръдки! :-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много, много благодаря Дани :) Прегръдки и за теб!

      Изтриване
  4. Еви, много ефирни снимки!
    Нямам търпение да дойда на следващата разходка тук!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти Бети, радвам се че ти харесва да наминаваш от тук :)

      Изтриване
  5. Абе знаех си аз, че Прага ще ти хареса-то няма и как иначе да е;) Може и зимата да е леко негостоприемна, но сега чакаме с нетърпение пролетните ти кадри.А като извадят всички заведения навън и започне да се лее онази прословута чешка биричка-ще ти завиждаме, ще ти завиждаме;)
    Прегръдки, Ев!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ха ха Марте, знаеш че винаги си добре дошла при мен ... дори да поотложиш пътуването ще те чакам, междувременно може да пием по бира и на наша си земя :))
      Прегръдки и лека седмица!

      Изтриване
  6. Иве, много красива пролет от Прага:) При нас сливите вече прецъфтяха, но да ти кажа откровено апарата стои нещастно в раницата и събира прах. Нещо не ми е до снимки. Надявам се скоро да ми мине. До тогава ще си надничам при теб. Пък нищо чудно скоро да изтрещим достатъчно, че да събера куфарите скорострелно и да ви дойдем за малко на гости:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Руми радвам се да те видя тук, напоследък се загуби, няма снимки, публикации ... предполагам каква е причината ( или поне една от тях ) за това, че не ти е до снимки, но ще мине сигурна съм! Забелязала съм, че след по големи и дълги паузи, човек започва да снима с още по голям хъс и желание, а снимките ти ни липсват! Като се нуждая от вдъхновение и се ровя из нета, наминавам през твои стари публикации и съзерцавам ... барем прихвана нещо :))
      А за куфарите и идването насам ... не се колебайте и при първа възможност елате, то тук сега е най - хубаво, още тълпите туристи са по поносими, времето е меко, приятно и не е жега, защото лятото ставало много топло!
      Сърдечни поздрави :)

      Изтриване
  7. Непрекъснато ще я преоткриваш и във всеки сезон ще усещаш очарованието й, сигурна съм! Спомням сия зимна, колко красива и автентична я представи, сега я виждам цветна, разцъфнала и красива... Прекрасни снимки, с нетърпение ще очаквам разходката в зоопарка! Поздрави, с пожелания за прекрасна нова седмица!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря Катенце, прекрасна седмица и за теб!

      Изтриване
  8. Прекрасни снимки, Ив! Невероятно настроение струи! Нищо, че е било дъждовно, снимките са толкова слънчеви и вдъхновяващи :-) ще взема да грабна и аз фотоапарата тези дни!

    ОтговорИзтриване
  9. Страхотни снимки, Ева! Хубава седмица!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...