сряда, 2 януари 2013 г.

Празници?!



По традиция в моето семейство, щом наближат празници ... и настава една безобразна бъркотия, внезапно изскача много работа за последния момент, струпват се куп нови проблеми, за съжаление и тъжни събития ... а защо не и някой да лепне вирус ... това е само "черешката на тортата" ... Вече започвам да се стресирам при наближаването на " почивка":)


И за да не прозвучи като едно голяяяямо мрънкане ... ще кажа, че посрещнах 2013 година много весело и порядъчно почерпена ... А  1 Януари бе съпроводен с доста главобол и имах оправдание да се потъркалям цял ден мързеливо ...





И в крайна сметка установих, че за мен празничния ден ... е просто ден като всеки друг и някак вълненията и еуфорията ме заобикалят отдалеч :)





Щастлива съм и се моля само да сме живи и здрави, да сме по добри със себе си и с другите, да умеем да обичаме и да се радваме на мъничките неща ... достатъчни са ... усмивката на любимия, спонтанната целувка на децата, топлата прегръдка на мама, мъдрия съвет на татко, сладка приказка с баба и дядо, смях до сълзи с брат, сестра и приятелка, която ви се обажда да ви каже, колко ви обича ... какво по голямо щастие от това!


 



Никак ме няма по тази част, но ви пожелавам през новата година да сте здрави, много да се смеете, малко да плачете и то от радост, да се радвате на всичко, което сте и имате и да успеете да реализирате поне една мечта ( тук ще кажа... внимавайте какво си пожелавате:)))


- Posted using BlogPress from my iPad

17 коментара:

  1. Еви, отново Честита Нова Година!
    Много се радвам, че си изкарала приятно празничната вечер! Снимките са прекрасни, поздрави :)!

    ОтговорИзтриване
  2. Еви, Честита Нова година! Нека през 2013 се радвате на много здраве, вълшебни и незабравими моменти! Желая ти да имаш достатъчно време да помечтаеш, време, което да споделиш - със семейството си и с любимите хора, да се радваш на всеки един миг, да се чувстваш жива, когато постигаш поредна своя мечта и да бъдеш много щастлива!
    Снимките са фатастични!
    Сърдечни поздрави! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Евчик, Честита да е!
    Здрава и добра - с нас и с другите!
    А ние да сме усмихнати на красивото около нас!
    И всеки ден да е малък празник, да сме обичани и желани!
    Прегръдки за теб и малките сладурани!

    ОтговорИзтриване
  4. Честита да е, Ева!
    Прекрасни са снимките и пожеланията - благодаря и от мен:
    Нека бъдат щастливи дните на Новата 2013,
    да я съпътстват здраве и любов, семейна топлина и уют,
    споделени моменти и сбъднати мечти, Диана

    ОтговорИзтриване
  5. Ив, желая ви много споделени щастливи емоции. И много сбъднати желания - ама от тези желания, дето даже не си знаел и не си искал да си признаеш пред самия теб, че ги искаш:)

    ОтговорИзтриване
  6. Отново да е Честита и нека тези малките големи неща да са с нас всеки ден, останалото ще го постигнем и сами! Готин колаж!:)

    ОтговорИзтриване
  7. За много години! Пожелавам ти много здраве, усмивки и топли моменти.
    Сетих се за пожеланието "да живееш в интересни времена", но не знам дали да си го пожелая :))

    ОтговорИзтриване
  8. Прекрасна година ти пожелавам, Ива :)

    ОтговорИзтриване
  9. За много години,Ева!Всичко двойно и тройно да ти се връща през Новата година!Да са здрави децата и вие покрай тях и много си права,да се радваме на малките неща!Те са най-ценни!

    ОтговорИзтриване
  10. Ев,
    затова са те годините, да ни сервират своите добри и не толкова добри приумици. ВАЖНОТО Е ДА ПОМНИМ ДОБРИТЕ, А ОТ ЛОШИТЕ ДА ВАДИМ ПОЛОЖИТЕЛНИ ЗАКЛЮЧЕНИЯ.
    Радвам се, че си изкарала една чудесна новогодишна нощ;) Главоболът обаче е неизменна част от забавлението;)))))
    Хубава година ти желая, на теб, на любимия, на децата, на мама, на тате, на баба и дядо, на сестрички и братчета, ..., гле'й колко нещо изброих- щастливка си, че ги имаш до себе си.
    Прегръдкиии!
    Пурпурната снимка ми е любима!

    ОтговорИзтриване
  11. И за много години с тези пожелания! Дано се случват и на теб!
    Снимките са много красиви :-)

    ОтговорИзтриване
  12. За много години, Евка!
    Да сте здрави и щастливи цялото семейство! Много нови, вълнуващи преживявания, успешни начинания и много смях през 2013-та!
    Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  13. Благодаря на всички и от сърце за прекрасните и мили пожелания и за това, че винаги намирате п малко време да минете покрай " моето местенце" и да ме усмихнете! Ще се по загубя още малко по техническо - оперативни причини ... разни :)) При първа възможност ще ви пусна един поздрав от новият ми дом!
    Целувки на всички и до нови срещи ( както се казва) :))

    ОтговорИзтриване
  14. Ива, не зная дали празнуваш днес :)
    Пожелавам ти много здраве, щастие и късмет!

    ОтговорИзтриване
  15. Зори благодаря, много ми е мило, че си се сетила за мен, а иначе ... абе празници да има може и на Иванов ден, може и на Цветница :))
    Желая и на теб много здраве и късмет!

    ОтговорИзтриване
  16. Иве,честита да е новата година и да ви е удовлетворяваща по всички възможни направления и във всички начинания и намерения!Да успяваш да надбягаш времето и да усетиш вкуса му!
    Чудесен колаж,с моите любими дами!Прегръдки за тричките!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...