четвъртък, 27 декември 2012 г.

Честита Коледа и Щастлива Нова Година

Пожелавам на себе си и на всички вас много, много здраве, да обичаме и да бъдем обичани, да мечтаем и да сбъдваме мечтите си, да се радваме искрено и от сърце на всичко, което сме, имаме и сме постигнали и да не подценяваме малките си успехи! Весели празници!


Както може да се досетите у дома отново е веселба и кашоните са най - малкия проблем :)) След едно много хубаво детско парти за рожденния ден на Мини, започнахме с подготовката за Коледа.


Уви таткото ни се разболя и за голям " късмет" се оказа варицела ... И така докато дълго време пазих децата да не му я донесат, защото знаех, че не я е прекарал ... той взе, че я донесе на дечурлигата :))Най забавното не се оказа това, че ще си прекара и Нова година в леглото, а че сега чакаме децата да се разболеят и не можем да планираме нищо ... като дни и дати, а на трети трябваше да летим за Прага ... Е и това се отлага за неопределено време ...Не ми се говори и пише на кулинарни тематики ... поради лекото изчерпване на тази тема по празници ...И ще взема да споделя мляко снимки от кратките ни разходки в планината през празниците ... времето там беше разкошно и се радвахме на температури от 15 градуса :)Отдавна не бях снимала ... установих, че явно съм се нуждаела от почивка, сега го правих с още по голям кеф :)Весело посрещане на Нова Година !

- Posted using BlogPress from my iPad

23 коментара:

 1. Иве, Честита Коледа!
  При вас веселбата е на пълни обороти по това време на годината. Обясни му на този човек, че не трябва да си прави никакви планове през януари:) Шегата на страна, но когато нещо се случва, най- вероятно е трябвало да се стане така, за да се предотвратят по- големи беди. Стискам палци нещата бързо да се оправят!
  И весело посрещане на Новата Година...

  ОтговорИзтриване
 2. Честита Коледа! Да оздравява таткото, дано децата леко да изкарат, а пък на всички ви пожелавам да сте много здрави, щастливи и все такива красиви и забавни снимки:)!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Охо писала си заедно с мен :) Благодаря Бонбонче и на вас всичко най - хубаво през новата година!

   Изтриване
 3. :)) Благодаря Руми :) И аз така мисля, всяко зло за добро! Е не е голям фън, но пък така или иначе и това трябва да ни се махне от главата :)
  Весела Нова Година и на вас :)

  ОтговорИзтриване
 4. Спокойни предстоящи празници! Весела и щастлива нова година!

  ОтговорИзтриване
 5. Честита Коледа, Иве! Много здраве, щастие и благоденствие на теб и семейството! Постигане на най-съкровените желания през 2013 и много поводи за усмивки и радост! Бързо оздравяване на половинката, дано и при принцесите всичко да мине безпроблемно и леко. Убеждавам се, че когато има нещо да стане, то просто се случва, независимо от нашите планове - затова не се притеснявай, понякога тези т.нар. "препятствия" по пътя ни предпазват, макар и да мислим, че ни провалят плановете.
  Снимките са разкошни, истински им се насладих! :)
  Сърдечни поздрави и прегръдки!

  ОтговорИзтриване
 6. Честита Коледа!
  С пожелание за здраве, топлина, много усмивки и хармония в дома ви!
  Скорошно оздравяване!

  ОтговорИзтриване
 7. Честито Рождество Христово!
  Бързо оздравяване и не се кахъри - така е трябвало да стане!
  Снимките са невероятни! Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 8. Евчик, явно всичко по реда си :)
  Това ще мине, а ви чакат толкова хубави неща....
  Влюбена съм в малката Мини!
  Има чудесен поглед :)
  И снимките ти са прекрасни!
  Прегръдка, миличка и весели празници!

  ОтговорИзтриване
 9. Еви, Честита Коледа! И аз си имам пъпчиво човече у дома, а сега чакам и малката да се включи, естествено плановете ни отидоха на кино :) но ние сме все така по Коледа!
  Пожелавам на съпруга ти леко изкарване, а ако малките ще я прихващат то да е по-бързо и леко!
  Приятно посрещане на 2013г.

  ОтговорИзтриване
 10. О, Ев,.....,
  много съжалявам за провалените планове... отвратително е човек да е болен на празници. Но ще дойдат други и тях ще изкарате по-хубаво, поради неосъществените предишни. Пожелавам на таткото да се справи безпроблемно с това, а при малките да мине бързо. Спомените ми от варицеленият период при големите ми деца е много неприятен. Желая ви да изкарате спокойни празници и да имаш желание да ни направиш още много хубави снимки.
  Прегръдки на всички ви!

  ОтговорИзтриване
 11. Честита Коледа, Ева!
  Разкошни слънчеви снимки посред зима. Тази, портретната, на голямата ти дъщеря е страхотна, толкова чувство има в нея...

  ОтговорИзтриване
 12. Весело посрещане и на вас! и бързо оздравяване!

  ОтговорИзтриване
 13. Оо,Ева,случва се!Бързо оздравяване на болните!Варицелата хич не е за подценяване,но се преживява,какво да се прави!Весело посрещане на Новата година!Понякога плановете се провалят, но на тяхно място идват други!Здраве и живот да е!

  ОтговорИзтриване
 14. Ив, бързо оздравяване и дано скоро да успеете да осъществите плановете. Весело посрещане на Новата година! Да ви донесе много здраве и късмет!

  ОтговорИзтриване
 15. Иве,децата ще я прекарат леко със сигурност,виж таткото повече ще се измъчи,дано все пак вече оздравява!И аз не съм я карала пустата шарка да не чуе дявол,пупу.
  Неприятна,но житейска ситуация,а като е по-празници е най-гадно,но....дано започнете новата година здрави,силни,усмихнати и готови за нови емоции и преживявания!
  Щипвам Мини по бузките!Прегръдка от мен!

  ОтговорИзтриване
 16. Благодаря ви! Пожелавам ви много весело посрещане на Новата Година !

  ОтговорИзтриване
 17. Честита 2013-та, Еви! Ще има много хубави моменти за всички вас, то не случайно в старата година оставихте червените точици :Р Сърдечни поздрави :)

  ОтговорИзтриване
 18. Честита Нова 2013 година,Иве !
  Нека бъде по-успешна и благодатна!
  Да е мирна и плодородна!
  Пожелавам да сте здрави и щастливи,да имате сили и възможности да осъществявате мечтите си!
  Нека късметът,надеждата,любовта и доброто бъдат винаги с вас!

  ОтговорИзтриване
 19. Честита Нова Година, Еви!
  Много здраве, щастие и късмет за теб и хората, които обичаш!
  Ние наскоро изкарахме варицелата. Наистина доста обърква плановете, но пък минава бързо :)
  Прегръдки!

  ОтговорИзтриване
 20. Честита Нова Година, Еви! Безпроблемно пренасяне, много здраве и усмивки през 2013г!

  ОтговорИзтриване
 21. ДИве,
  Роси,
  Ели,
  Марияна,
  Благодаря ви мили момичета за прекрасните пожелания и за това, че ви има! Прегръдки и нека е щедра на здраве, любов и радости 2013 година!

  ОтговорИзтриване
 22. Честита Нова година, Ева! Пожелавам ти много обич и вдъхновение! :)

  ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...