вторник, 7 юни 2011 г.

Една радост пристигна у дома :)

Наистина не помня кога и как открих Лина, но мога да ви кажа, че от тогава и до ден днешен, живея с усещането, че съм открила едно съкровище (не не преувеличавам)!!! Нейната нестихваща енергия, креативност, философски възгледи и разбиране за това как трябва да се живее за мен са извор на огромно щастие и вдъхновение, на надежда за това, че света става по-добър и по-красив, и че за такива като мен има място на тази планета :)
Днес тя "дойде" в дома ми чрез едни подаръци, които ми изпрати .... немога да ви опиша радостта и вълнението, възторга и подскоците, които имаше в къщи от едни три госпожици, които едва не се сдърпаха, кое за кого е :)))))

Шегувам се, но малката Криста така се влюби в невероятно сладките и готини животинки - куклички за пръсти, че заспа с тях на обяд, не можахме да и ги изстръгнем от ръцете :))) Е и Софи се докопа до едно сладурско коте със светло синьо петънце на едното оче, и разбира се се накичи с невероятно уникалните шноли - макове, които получихме! Линче, тези макове и по моята коса ще ги видиш ... чудни са, а те по принцип са ми любимо цвете :)


Линче златни ръце имаш! Не мога да ви опиша, колко са перфектни и прецизни във всеки детайл и колко са уникални!



Лина се беше погрижила и подобаващо за мен ... имам си подарък ... много красиви седефени сърчица, копчета, които ще красят една моя любима жилетка! Линче много ме трогна  и как помниш, че съм ги харесала :)) Като ги зашия, ще се изфукам :)
Ето виждате ли ... стават чудеса ... Дядо Коледа ... Лина :))) Дойде в къщи на 7 Юни ... по чехличи и ни зарадва :) Отдавна не бях изпитвала такъв трепет, вълнение и радост, а и сладкия тих възторг на децата и техните учудени и попиващи всичко очички ... Благодаря ти скъпа Лина!!!

П.С. Линче извини ме за лошите снимки, но малко набързо ги сътворих, че нещо времето .... нали разбираш :) Ще наснимам децата с твоите подаръци и ще ти изпратя снимки!

6 коментара:

  1. Ива, подаръците са прекрасни! Представям си радостта, смеха и топуркащите от щастие детски крачета, които са предизвикали. Лина е вълшебница! Хубаво си го казала - "...надежда за това, че света става по-добър и по-красив, и че за такива като мен има място на тази планета" - и аз се почувствах така, когато ви срещнах вас двете и се запознах с красотата, която улавяте и творите!
    Усмихнати сънища!
    Стеф

    ОтговорИзтриване
  2. Чудни подаръци, Иве!
    Със здраве да си ползвате. Чакам снимка с маковете и на твоята глава.;)
    А Лина си е истинско съкровище, знам аз.
    Поздрави и за двечките:)

    пп.тази сутрин блогът ти ми беше в блогрола .:)

    ОтговорИзтриване
  3. Еййййй момичета :-) не ме засрамвайте :-) Най-щастлива съм когато правя другите щастливи, и за мен това е моят източник на положителна енергия - да видя усмивка, да дам повод за дребни радости в това сиво и изнервено ежедневие :-) Пожелавам ви усмихнат и позитивен ден :-)

    P.S Ивче ще ви направя още цветя та да няма спорове :-) :*******

    ОтговорИзтриване
  4. Такива сладурести кукли за пръсти, и мака също - щастливей, Ева!

    ОтговорИзтриване
  5. Лина и Стеф , Цвети, Миленче, Марта ... много ви Благодаря! Много ме радвате и всичи вие по свой начин правите дните ми по-красиви!
    Линче :))) Поделихме си ги :))

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...