сряда, 8 януари 2014 г.

Вечерна разходка из Франкфурт

Франкфурт е град, в който можете да се впечатлите от интересната комбинация на красива стара архитектура, малки улички с автентични ресторантчета, изящни катедрали, приказната река Майн и всичко това на фона на модерните небостъргачи и удивителната нова архитектура. Контраста е доста силен и натрапващ се, но някак не дразни, по скоро създава интересно усещане за времето, за историята и човешкото развитие ... Не веднъж съм се разхождала там, но трябва да призная имам особена слабост към нощните светлини и разходката след залез слънце е още по красива ...

Надявам се раходката да ви е била приятна ... А в следващата публикация мисля да ви покажа малко и от град Маайнц и Хайделберг :)

11 коментара:

 1. Ева, много красиви снимки ни показваш от Франкфурт. Никога не съм ходила в Германия. Изглежда много красиво, страхотна архитектура. Много съм впечатлена. Чисто, подредено...Благодаря ти, че сподели.

  ОтговорИзтриване
 2. Еви, определено е приказно, а Германия е мечтана от мен дестинация за ексурзия... Благодаря ти и ще очаквам следващите ти включвания! :)

  ОтговорИзтриване
 3. Наистина се впечатлих! Детето ще ходи там и ще чакам отзиви:)

  ОтговорИзтриване
 4. Голяма красота! Наистина си заслужава човек да й се наслади. Красиви кадри! Прегръдка, Иве!

  ОтговорИзтриване
 5. С теб винаги ми е драго да се разходя,Евчик,очаквам следващата,тази много ми хареса!Прегръдка!

  ОтговорИзтриване
 6. Ева, с тези снимки разходката беше вълшебна!

  ОтговорИзтриване
 7. Еви,
  Честита Нова година! Бъдете много радостни, здрави и успешни!
  Градът наистина е прекрасен, а ти си го представила приказен! Страхотни снимки!

  ОтговорИзтриване
 8. За много години, Еви! Пожелавам ти много здраве, късмет и вдъхновение!

  ОтговорИзтриване
 9. Какви прелестни нощни снимки! Светлините придават особено очарование на града. Определено ми харесва!:) Поздрави и очаквам следващата дестинация:)

  ОтговорИзтриване
 10. Ама винаги съм готова да те хвана под мишница и да тръгна , накъдето ме подбутнеш;) Страхотни снимки- поредното място, където кой знае кога ще отида да видя. Сега чакам следващата разходка;)
  Прегръдки, Ев!

  ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...