понеделник, 29 октомври 2012 г.

Good morning :-)




Последните седмици и особено дни минаваха в подготовка и очакване ... усещането много наподобява включването в една нова, непозната електронна игра и ... тръпката до момента, в който ще натиснеш бутона " старт" ... е това вече е факт и за радост промените никога не са чак толкова внезапни и ни дават малко време за свикване с мисълта и адаптация. Аз съм известна с нетърпеливостта си, но точно в такива моменти обичам плавния и постепенен преход от едно ... към друго ... и ако не бяха околните, приятели, познати, които с коментари подсилват усещането ти за нещо внезапно и безвъзвратно, много значимо и преломно, то ние определено не бихме ги усещали чак в такава степен ...


Е днес е понеделник ... Аз вероятно вече успях да всея смут и объркване у тези, които четат поста ми ...
А всъщност това е само един от многото понеделници, началото на една съвсем обикновена ( или не дотам) седмица ... всичко си е съвсем по старому ... и не съвсем :)


Обърках ли ви съвсем ... просто това се върти из главата ми, нарушава сънят ми, създава тревожност у близките ми ... а аз не спирам да повтарям, че всичко е наред и така ще бъде!


Спорна нова седмица и нека ветровете и дъждовете не ни натъжават, а по скоро ни усмихват, та ние отдавна не сме имали такава прекрасна есен!


- Posted using BlogPress from my iPad

23 коментара:

  1. Евчик, успешна нова седмица!
    С много усмивки!
    И тези снимки, ах, тези снимки!
    От тях лъха такова спокойствие....
    Пожелавам ти го от сърце!!!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дани, от все сърце ти благодаря миличка! И да снимките са някакъв контрапункт на емоциите, които бушуват или отражение на стремежът ми към красота и хармония в жовота около мен :)

      Изтриване
  2. Еви, честно казано ме обърка... Не знам за какво става дума. Но пък поста ти е красив, със снимките и с обърканите думи. Много красива есен, наистина! Пожелавам ти прекрасна нова седмица!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти сладко Бонбонче! Прекрасна седмица и на теб:-)

      Изтриване
  3. Ще разберем за какво иде реч, нали :))))
    МНого мило и романтично си го написала, но аз нищо не разбрах, освен че чувствата ти и думите ти отразяват и моите в момента, но съм сигурна, че става въпрос за различни неща :)))
    Хубава седмица :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мащерка :)))) Няма как да не разберете, но ще споделя когато стъпя там :))
      А споделих тези мисли, точно по тази причина, че каквото и да се случва на всеки от нас, то няма как да не сте изпитвали тези мюсли и чувства по един или друг начин ... те са близки на всеки:)
      Много да е хубава и за теб!

      Изтриване
  4. Ев,
    да речем, че имам известна подготовка и знам за какво говориш. Ама този път съвсем ме обърка и мен и незнам какво да мисля.Хората правят онова, което смятат за най-добро за тях, така че след като го правите, значи си мислите, че сте прави и не е нужно повече да го мислиш;))) Просто действай!;)Каквото и да е то, ние ще те подкрепим;)!
    И ако все още имам шанс да изпия едно кафе с теб, моля провери си пощата.

    Прекрасни есенни снимки, а есента е толкова красива презз твоя поглед!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ооо да ти със сигурност се сещаш и си на прав път, за щастие аз имам още има няма два месеца до тогава и мисля да изпием още поне едно, две кафета с теб и да си побъбрим сладко, сега ще влеза в мейла си!
      Благодаря ти и голяяяма прегръдка!

      Изтриване
  5. Нали си щастлива!
    Нали си радостна и творчески настроена!
    Подкрепяме те и се радваме на всяко твое начинание, защото всичко ти се получава перфектно!
    Много красиви снимки!
    Аз лично се чувствам много добре, когато вали, а и лятото ми е най- не- любимия сезон, така че есенното време предизвиква в мен уют,красота имного романтика!
    Целувам те и ти пожелавам хубава и успешна нова седмица!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дори в момента да се съм в най - доброто разположение на духа, то съм щастлива, да и благодаря от сърце Катенце!
      Понякога ми е трудно да кажа някои неща, но ми елесно драги напиша ... И аз имам същите прекрасни асоциации през есента :)
      Целувки и по лека и спокойна седмица да е твоята!

      Изтриване
  6. Ив ще бъде както трябва и дори по- добре от колкото си го представяме! И аз си го повтарям без всяка една от безсънните нощи, които имах през последния месец. Промените винаги са плашещи, защото носят неизвестност. По- плашещо е съжалението, че не си ги направил:) Когато целият този вихър от емоции се уталожи и се застеле обратно ще дойда да поснимаме заедно, ще седим на брега на реката и ще си спомним колко безсмислени са били страховете ни:)
    Един изгрев от меандрите на Арда за добро утро и от мен:) http://www.flickr.com/photos/luluto/8134188183/in/photostream

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Руми благодаря за поздрава, обожавам такива спиращи дъха гледки! Благодаря за подкрепата, тя на теб ти е още по - необходима, но съм сигурна, че си права и в крайна сметка ще сме доволни от взетото решение и от предстоящото приключение :)) А така ще се радвам да дойдеш и да седнем заедно и да се насладим на красивите гледки край реката, познай кое е нещото, което предизвиква най - силно вълнение ... да по снимаме заедно:)

      Изтриване
  7. Хубаво ще е, няма начин, с това синьо-то!
    А колкото до другото...няма нищо по-сигурно от промяната, зарадвай и се и позволи и тя да ти отвърне със същото :Р

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ха ха ДИве колко си права само ... Наистина няма нищо по сигурно от промяната и това какво ще получим, зависи до голяма степен от това какво сме готови да дадем :)
      Благодаря ти!

      Изтриване
  8. Еви, успех с каквото и да се захванеш! Успех и във всяка предстояща промяна в живота ти! Много хубав, топъл и провокиращ пост - провокиращ, защото успя да накараш всички да се объркат в мислите си за теб и най-вече за това: Какво ли ти предстои? :))
    Снимките са прекрасни!
    Успешна и много зареждаща седмица! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дани, благодаря ... Това което ми предстои само по себе си не е нищо толкова необичайно или пък лошо, а напротив, а мислите и емоциите са тези, които имат значение и споделени, някак винаги изглеждат много по оптимистични !
      Благодаря за подкрепата и за снимките и много усмихната седмица и на теб!

      Изтриване
  9. Еви, всички снимки са прекрасни, но първата е уникална. Успешна седмица и прегръдки от мен!

    ОтговорИзтриване
  10. Успех, защото изглежда ти предстои или в момента ти се случва нещо важно!

    ОтговорИзтриване
  11. Нали знаеш фразата "стяга ме шапката", много е любима на една моя приятелка, преди години ми го казваше много често, а аз един ден се обърнах и и казах просто, "ами махни я", казвам ти го и на теб! :)

    ОтговорИзтриване
  12. Еви, реших, че видимо аз нещо съм пропуснала през изминалите месеци, но ти масово обърка всички и пред имен, така че аз просто ще се присъединя към не съвсем разбиращите конкретната ти ситуация, но споделяща сходни мисли по, сигурна съм, съвсем различни направления житейски. Така или иначе- стискам силно палци завъртането на колелото в момента при теб де те отведе на върха отново и да останеш там дълго, дълго време. Каквото и да е ти желая най- доброто за теб развитие на нещата, а до тогава ще се наслаждаваме на кадрите ти, на разпилените близки чувства, предадени така леко и някак романтично- меланхолично и на цялостното ти присъствие тук.

    ОтговорИзтриване
  13. Успешна нова седмица, Еви!
    Промените са хубаво нещо. Без тях животът е сив и скучен.
    Много приятни емоции ти желая!

    Снимките ти са прекрасни!

    ОтговорИзтриване
  14. Ах,че красиви цветя!По принцип не съм им фен на тези,обаче при теб така ефектно позират!
    Много не схванах причината за тревожността ти,но като приятел Водолей те разбирам,макар и спонтанни и нетърпеливи,не обичаме резките и бързи промени.
    Но пък имаме отлична интуиция,така че мисля,че ще се справиш много успешно благодарение на нея!
    Силна прегръдка!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...