събота, 11 февруари 2012 г.

Да почерпя ...

Въобще незнам от къде да започна ... доста съм объркана ... тя май и цялата седмица мина под знака на суматохата, недоволството ... и разни таквиз ... ама ей ме на оцелях :)))  Всъщност понякога се чудя как в само пет дни могат да ми се случат толкова много неща ... дори немога да ги опиша ... а и не искам, ще ви отегча :) Само ще добавя. че не са категорично нито със знак минус, нито пък на 100% с плюс ... или времето ще покаже ... хайде стига съм ви мъчила ... искам само да ви почерпя с ... едни бонбони ...
(правих ги преди време, но нямам нищо по подходящо за случая, а и са ужасно вкусни!)



Днес ставам на 34 (нарочно е с цифри, да видя как точно изглежда :))) О даа не само, че не бих скрила годините си ами даже напротив ... винаги съм се чудила на тази странна суета на жените, е да бихте казали, че все още са само 34 и затова ... да ама не, то всичко е как се чувстваш и цялостен мироглед, а аз не бих искала да съм на нито една по-малко! Не не искам отново да мина през всичко, не че е било лошо, напротив, даже съм много благодарна и щастлива за всичко, което съм и имам! Просто вече е познато, а и ... едни трудности са заменени с други, вече :)  Та в заключение на словоизлиянието ми ... само ще кажа, че съм от хората, които обичат новото, различното, непознатото и предизвикателствата ... това може да ни го предостави само бъдещето :) Затова с нетърпение очаквам всяка следваща година ... и намирам за силно вълнуващо ... неочакваното ... надявам се все по- красиво и наситено с много нови дейности !
Сега ... за бонбоните, това са онези страхотни бонбони, които отдавна гледам при Федорка, после и Мъхчето ги прави ... е сега можете чисто визуално да направите сравнение ... моите са много, ама много по-грозни от техните, ама ... хайде няма да се оправдавам :))) Кой колкото си може :))  Следващия път ...
Все пак почерпете се за мое здраве или ако не затова, то поне защото макар и грозновати и моите бонбони бяха зашеметяващо вкусни, който ги опита ... каза, че не е ял по-вкусни :)



Хубав уикенд скъпи приятели :)


36 коментара:

  1. Еви, пожелавам ти здраве за теб и твоите дечица, другото ще си дойде на мястото!
    Бонбоните са прекрасни, а все още не съм се наканила да направя!
    Хубава почивка!

    ОтговорИзтриване
  2. Честит ти 34 рожден ден Ева! На колко точно години става една "Ева" няма значение...
    Важното е пак да е истинска ,усмихната, описателно-мечтателна каквото я виждам.
    Пожелавам ти една по-хубава и успешна 34 година и весел празник!

    ОтговорИзтриване
  3. Евка, честит рожден ден! Какво да ти пожелая... Може би всичко онова, което сама си пожелаваш. Гарнирано със солидна доза спокойствие, за да откриваш себе си, за да се наслаждаваш, за да се усмихваш. Бъди щастлива!

    ОтговорИзтриване
  4. Ева, честит рожден ден! Какво да ти пожелая, ти си една щастлива и влюбена жена... какво повече освен да ти пожелая да си здрава! А за годините... и аз се опитвам да си ги представя, а са малко повечко, ама нали още вятър ме вее на бял кон... важно е на колко се чувстваш, колото и да е изтъркана тази фраза! Весел Празник!

    ОтговорИзтриване
  5. Честит рожден ден и от мен!Много положителни емоции, много поводи за усмивки, здраве и късмет. Благодаря за почерпката, чудесна е!

    ОтговорИзтриване
  6. Ева, честит рожден ден! Да си жива и здрава, все така позитивна и креативна! Много много усмихната и щастлива! Благодаря за виртуалната почерпка :))

    Поздрави! Весел празник и прекрасен уикенд!

    ОтговорИзтриване
  7. Евчик, чудесна възраст :)))))
    Бъди жива и здрава и все така емоционална!
    Чудесна си!
    Да си заобиколена винаги от любимите си хора, да обичаш, да си обичана!
    И да се наслаждаваш на всеки миг !
    И да не си толкова критична към себе си!
    Бонбоните ти са чудесни :)
    Сърдечна прегръдка с пожелание за един чудесен ден!

    ОтговорИзтриване
  8. Да си жива и здрава, Евик! Всяка възраст е добре дошла, щом колумбовското ти чувство расте заедно с теб - повечето хора забравят любопитството си, оставят го като ненужна демодирана дрешка заедно с детството, но аз съм убедена, че любовта към живота и стремежът за откривателства поддържа пламъка в сърцето неугасим и няма значение на 30, на 40 или на 50, пък било и на 60 и на 70:))
    (*това сега и за собствено окуражаване го пиша, че наближавам една добра възраст;))

    Честита и много обичана бъди!

    ОтговорИзтриване
  9. Честит рожден ден, Ева! Много щастливи и усмихнати, вкусни мигове на теб и семейството ти! Бонбоните са прекрасни!

    ОтговорИзтриване
  10. С голяма и сърдечна прегръдка -
    Честит рожден ден, Ева!
    Бъди здрава и усмихната, устремена и успяваща, обичана и вдъхновена!
    Желая ти нови, различни и вълнуващи неща, красота и много щастие!
    Прекрасни бонбони за прекрасен повод,Диана

    ОтговорИзтриване
  11. Честит рожден ден! Пожелавам ти здраве и щастие, любов и вдъхновения! Това са едни от любимите ми бонбони, въпреки, че съм ги хапвала само от магазина:), в домашен вариант изглеждат много вкусно, а твоите наистина са много съблазнителни! С удоволствие си взимам един! Весел празник ти желая!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Честит рожден ден, Ева! Да си жива и здрава и много, много щастлива!
      Бонбоните изглеждат чудесно, заслужава си да ги направя и аз!
      Весел празник!

      Изтриване
  12. Честит празник, Иве! Желая ти здраве, късмет, успехи, пътувания, красиви емоции и много, много любов!

    ОтговорИзтриване
  13. Честит рожден ден,миличка!
    Продължавай все така да откриваш красотата на годините и да се наслаждаваш на всичко онова,към което си вперила взор и очакване,защото водолеите винаги мислим и гледаме в перспектива!
    Трябва да отбележа,че и от погледа на моите 40 виждам и мисля също като теб,но то се й очаква!
    Бъди здрава и дано повече добри хора срещаш по пътя си,повече радости да има пред теб и съдбата да ти е отредила здраве,щастие и много късмет!
    Бонбонче ще си взема обезателно,на вид ми е съвсем отлично,точно типичен домашен бонбон!

    Прегръщаме те от все сърце!

    ОтговорИзтриване
  14. Честит рожден ден! Желая ти здраве и любов :))

    ОтговорИзтриване
  15. Честит рожден ден, Ева!
    Много, много прекрасни неща ти желая-здраве, късмет, любов, вдъхновение.....
    Няма как да не призная, че благородно ти завиждам за тази цифра дето си я изписала...хи-хи, незнам как ще набера кураж да изпиша моята след няколко месеца!
    С пожелание за уикенд, препълнен с вино и любов!
    мария

    ОтговорИзтриване
  16. Честито, Еви!
    Сега си едно голяяямо момиче с големи мечти и още по-големи пожелания от мен да си ги реализираш!
    Здраве и късмет, топлина и уют, любов в доза, която прецениш, защото тя е лекарство, а както знаем, с лекарствата требва да си знаем мярката, а и от прекалено сладко чак горчи :)
    Весел празник!

    ОтговорИзтриване
  17. Ивич, Честит Рожден Ден! Желая ти много красиви, радостни и споделени мигове:) И предизвикателства, защото това е, което ни кара да се движим напред. Има една книга на Тери Пратчет - Интересни времена. Може би не винаги ни харесва, но точно интересните времена си спомняме по- късно с усмивка. Така че keep walking!

    ОтговорИзтриване
  18. Ива, Честит Рожден Ден! Бъди здрава и много много щастлива!

    ОтговорИзтриване
  19. Честит Рожден ден и от мен! Всички хубави неща са вече казани, така че се присъединявам към горе написаното и пожелавам интересна и вълнуваща година!

    ОтговорИзтриване
  20. Виж как знам да се вясна по ракиено време (не че пия ракия :)), но пак добре, че не изпуснах събитието.
    Честит рожеден ден, Евчик! Банално, небанално, аз първо ще ви пожелая да сте много здраве, за да може домашните 3 броя хуни да не изневеряват на себе си и да не ти позволяват да излизаш от коловозите на любяща мама и съпруга :) Весело празнуване :)

    П.П. Бонбоните са ти добре, стига мрънка, щом си имала време да ги приготвиш - значи си добре :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Честит Рожден Ден, Ева! Много радост, интересни моменти и позитивни приключения ти пожелавам от сърце! Поздрави и усмивки:)

      Изтриване
  21. Честит рожден ден, на тееееб, честит рожден ден на тееееб, честит рожден ден, скъпа Евка, честит рожден ден на тееееб!!! /бих ти го изпяла с кеф ;)/
    34 години са една страхотна възраст... Е, като бях на 18 мислех другояче, ама сега като съм почти на двойно повече, всъщност знам колко по-пълноценен и богат е живота ми /и нямам предвид финансово/. За това знам как се чувстваш и от сърце ти желая хубавите моменти, емоциите, които си преживяла до сега, да се умножават, за да обогатяват и за напред житието ти. От скорошното ни и за съжаление единствено виртуално познанство, мога да кажа за теб, че ти си един супер лъчезарен, позитивен и много добронамерен човек. Пожелавам ти и за напред да си такава /което няма как да е иначе/, но най-вече ти пожелавам да си много здрава...и не само ти, а всички твои любими хора и най-вече онези двечки чаровници, защото всъщност, хм, ами то това май е най-важното, нали...
    Сърдечни поздрави, много целувки и прегръдки, Евка!!! Весел празник!!!
    А да, отмъквам цялата кутия бонбони, хич не ме интересува как изглеждат, махам цайсите и ще се тъпча на воля ;)

    ОтговорИзтриване
  22. Честит рожден ден, Еве! Много здраве, усмивки и достатъчно енергия да направиш това, което искаш тогава, когато го искаш!

    ОтговорИзтриване
  23. Честит Рожден ден, Иве!
    Пожелавам ти здраве, любов, много поводи за празнуване и усмивки!
    Топла прегръдка с пожелание за незабравим празник! :-)

    ОтговорИзтриване
  24. Ев,
    най-накрая и аз се довлякох;) Почти пропуснах почерпката;)
    Пожелавам ти от цялото си сърце здраве, за да можеш да се радваш на едни от най-хубавите си години, на дребчовците, на момчето ти, на всичките ти близки, на всичките ти хобита и интереси и на всичко онова, което тепърва ще идва в живота ти!ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
    Бонбоните ти са си много добри даже, да не говорим, че и куфарче си имат;)
    Голяяяяма прегръдка от мен!

    ОтговорИзтриване
  25. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  26. С малко закъснение, но от сърце - Честит Рожден Ден, мила Ива!
    Бъди все така любопитна, ентусиазирана и вярваща, че всичко е възможно!

    ОтговорИзтриване
  27. Честит рожден ден, Еви!
    Пожелавам ти много здраве, щастие и много предизвикателства и интересни преживявания!
    Това са любимите ми бонбони. Кутийката ти е страшно сладурска!

    ОтговорИзтриване
  28. Хеййй Благодаря ви !!! Трогната съм и ми стана много мило да ви изчета всички, усмихвате ме и ме радвате с прекрасните си пожелания, нека от всичко това което сте изписали да има по много и каквото си пожелаете и за вас!!!
    Простете, че няма да ви отговоря един по един, но ... съм леко недоизтрезняла още и отивам да се възстановявам :))
    Още веднъж БЛАГОДАРЯ!

    ОтговорИзтриване
  29. Честит рожден ден, Иве!
    Хиляди нови предизвикателства, много топлина и любов, а също и много детски смях край теб:))
    Благодаря за почерпката - бонбоните изглеждат разкошни направо:)))
    Поздрави и прегръдки:
    EL

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Честит рожден ден, Ева! Желая ти здраве, много късмет и всеки ден много усмивки:)

      Изтриване
    2. Честит рожден ден,Еви!
      Бъди здрава и щастлива!
      Бонбонките са страхотни и със сигурност вкусни...
      Хубав празник-какъвто и да е той!

      Изтриване
  30. Евич, Честит Рожден ден на големи патерици :) Пожелавам ти много здраве, всеки ден да имаш поводи за усмивки, да се сбъднат мечтите, които сънуваш със звездите и бъде себе си независимо от годините или пък точно заради тях :) Прегръщам те!

    ОтговорИзтриване
  31. Много людей поздравляет, значит Ева прекрасен человек.

    ОтговорИзтриване
  32. Евик, на супер големи патерици, но от цялото ми сърце: честит рожден ден! Бъди жива и здрава, обичаща и обичана! Не са важни цифричките, а на колко се чувстваме. Остани си винаги такава, каквато си, продължавай да мечтаеш, да постигаш целите си, продължавай да откриваш, да се стремиш към новото и неизвестното!
    Почепката е прекрасна, вземам си бонбонче с голямо удоволствие!
    Топли прегръдки, Евик!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...