понеделник, 23 май 2011 г.

Награди, почерпка и много цветя :)

Предполагам, че за повечето от вас, получаването на награди вече не е нещо ново, но за мен да! По тази причина бе огромна радост да получа първата си награда, от както си имам блог и още повече, че тя е именно за приятелство! Преди винаги съм смятала, че интернет общуването е непълноценно, няма ли личен контакт, очи в очи, комуникацията е по- трудна и не толкова емоционална. Е грешала съм, защото в момента в който се усмелих и си направих блог, открих и мен откриха толкова много хора, станали по някакъв начин, част от моя живот и някои от тях вече мога да нарека и приятели :)  И понеже напоследък задачите ме затрупват, през глава,  мнооого се замотах докато предам първата си награда и се оказах с две, и то от две много любими за мен дами - блогърки :)



Първата дама е Ина (Федора), която ме спечели още щом зърнах блога и с нейнитите забавни разкази, невероятни кулинарни способнисти, страстта към пътешествията и разбира се снимките :) Благодаря ти Федорка, за мен е чест да бъда сред кръга от твои приятели!

 
Втората дама е Дина (Даенерис), която имам удоволствието да познавам лично. Тя ме спечели със своя чар, интелект и чувство за хумор, още когато първите ни деца бяха бебета и си играеха заедно в парка :) Тя бе и една от първите ми вдъхновитеки и напътственички в началните ми стъпки в дебрите на тази страст фотографията! Благодаря Дина!


От своя страна предавам наградата си на:

Лина, която е способна всяко телче, парченце плат или ненужна вещ да превърне в нещо красиво и полезно и да му даде живот :)
Стеф, която умее да придава на всяка простичка дума, значение и я превръща в дълбока житейска философия :)
Милена, която дава живот в рисунките си, на всяка красива вещ и емоция, която с фантазия превръща обелки в цвете, която е толкова искрена и сърдечна :)
Ел, която ме развежда в света на модата и ме вдъхновява :)
Пипилотка, която обича да снима, като мен и приготвя бързи и лесни вкусотии, за такива като мен :)
Quos, който твори красиви фотографии и аз съм му фен :)
Ирония Идиотова,  която умее и най-тъжната случка да превърне с невероятен смях :)
И Руми ... макар, че Дина вече я е наградила аз също искам да го направя, защото нейните фотографии са източник на много вдъхновение и красиви емоции :)


Оххх сигурно пропускам, някой от любомците си, но следващия път ... 
Хайде сега да ви почерпя с един много вкусен десерт, чиято рецепта взех от "Вкусно с Йоли"  и няма да я повтарям, защото като никога я спазих буквално! Това е Ябълков коблер и е много бърз и лесен за приготвяне, а резултата е ... невероятна вкусотия :)



Да ви е сладко!
Пожелавам ви много хубаво изкарване на утрешния празничен ден и се радвайте на красивата пролет, аз не пропускам ...


По този повод ви черпя с двойна доза от красотата на моя любим месец Май :)




17 коментара:

  1. Уау, и аз за първи път получавам награда:))) Сърдечно ти благодаря за нея, точно тази награда за приятелство, подарена ми от теб, за мен значи много!
    А и тези твои снимки напоследък направо ме грабват, разкошни са. Ставаш все по-добра с фотоапарата. Сигурно и в готвенето, но там вече не съм експерт:))))
    Поздрави и прекрасен почивен ден, който да изкарате по принцески:)

    ОтговорИзтриване
  2. Много ти благодаря, Ел, много се радвам, че се забелязва някакъв напредък :)) И на теб желая прекрасен почивен ден, четит празник и хубава седмица :)

    ОтговорИзтриване
  3. Ева, много ти благодаря! Страшно много ме зарадва, най-вече заради това, че ме имаш за своя прителка, подарявайки ми награда за приятелство.:)
    Изключително много се радвам на виртуалното ни познанство, приятно ми е да общувам с теб, както посещавайки блога ти, така и когато ти гостуваш на мен.:)

    Невероятно красиви снимки. Разкош. Последната ми е фаворит.:)

    ОтговорИзтриване
  4. Миленче, много благодаря :) А за последната снимка, ако знаеш от кога се опитвам да хвана някоя красива капчица след дъжд, най-после успях :)) Поздрави :)

    ОтговорИзтриване
  5. Ива, честита ти награда и благодаря, че я сподели с мен:)
    А снимките ти наистина стават все по- добри и по- добри!
    Между другото да не си се снабдила с макро обектив?!

    ОтговорИзтриване
  6. Руми :) Благодаря! Ами не нямам си, това е 50-ката :) Още не съм му се нарадвала на този обектив, имам още много, да уча на него :) Много ме радва твоята оценка !

    ОтговорИзтриване
  7. Мила Ева, благодаря за наградата! Тя е чест и голяма радост за мен защото е именно за приятелство. И аз като теб не съм и предполагала колко сходни души ще намеря в Интернет, но е факт. Ти си една от тези сродни души и ти благодаря за прекрасните коментари, чудните ти публикации и страхотните снимки с които ми носиш супер позитивно настроение!

    ОтговорИзтриване
  8. Ooo Лина, много се радвам, че с публикациите и снимките си нося позитивно настроение, защото иманно това искам и да е посланието им! Да ... точната дума е сродна душа, много обичам да виждам, че има толова шарени и талантливи хора, с много дарби и хъс, това ме кара да чувствам, че съм жива и ме прави щастлива, дори когато съм тъжна :)

    ОтговорИзтриване
  9. Чудни снимки си сътворила, Еве :)
    Благодаря ти, за наградата :)

    ОтговорИзтриване
  10. Снимките са супер, Ева! Красиви, носещи настроение и релакс:)Харесвам всичките, а ябълковият коблер изглежда много вкусно-ммммм...Поздрави и усмивки:)))

    ОтговорИзтриване
  11. Благодаря Цвети :) Много се радвам, че всички снимки ти харесват, а десерта за три дни два пъти го направих, толкова се хареса :) Поздрави и много хубави емоции :)

    ОтговорИзтриване
  12. Създадох блога си скоро и имам едва неколцина хора, които го следят. Един от първите бе Ева. Незнам как ме откри, но получих от нея безценна подкрепа, точно като истински приятел. Невероятна радост ме обливаше когато виждах неин коментар под някоя нова рецепта, лицето ми се озаряваше, дори околните го виждаха, а после, без да преувеличавам, целия ден ми беше едно приповдигнато и весело.
    Незнам с какво заслужих нейното внимание, а и сега тази награда, но искам да й кажа едно ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ :*

    ОтговорИзтриване
  13. Еййй Пипилотке, ами даже незнаех, че ти е нов блога, то и аз съм от около 5 месеца ... но ако знаеш как добре те разбирам, аз бях по абсолютно същия начин, а и до ден днешен, всеки коментар ме изпълва с огромна радост :) Незнам ... как те открих, но си беше симпатия от пръв поглед! Благодаря и на теб и на всички, които влизат, четат и се радват на това, което правя, а за коментарите ... Благодаря!

    ОтговорИзтриване
  14. Ива, много, много ти благодаря за думите, за жеста, за невероятните ти снимки и за настроението! Незнам защо чак сега виждам тази твоя публикация. Тези дни нещо не е наред с блога ми и даже най-вероятно ще се наложи да оставя този коментар като анонимен, затова от сега казвам, че това съм аз...Стеф:)
    Благодаря още веднъж! Винаги обожавам да ти идвам на гости!

    ОтговорИзтриване
  15. О, Евчик, благодаря ти много за наградата! Изключително много ме зарадва, наистина (пиша с усмивка налице :))
    А снимките ти са жестоки, наистина жестоки!! И десертчето с ябълки си го бива, макар че от онова с ягодките бих омела :)) повече.

    Благодаря ти отново :)

    ОтговорИзтриване
  16. Стеф, Инче (Федора) много ме радват вашите коментари, защото винаги има много емоция и ведро настроение и усмихвате деня ми :) А как само се радвам, че ви харесват снимките ... Благодаря ви!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...