петък, 25 февруари 2011 г.

Подарък :)

С риск да стана досадна, ще ви върна пак към играта "Предай нататък" ииии подаръка, който получих благополучно! Казвам "благополучно", защото лееко се притесних, че се е загубил някъде по пътя, а се оказа просто, че не съм получила съобщението и от къде да си го взема!  Немога да не се изфукам с тази красота сътворена от златните ръчички на ДИва Самодива ! Благодаря ти Иве много съм трогната от красивия подарък! :)


За мен беше истинско приключение да снимам бижу ... направих сигурно 200 кадъра с различен фон ... абе да ви кажа честно ... леко се поузорих ... надявам се да съм се справила :)


И ще използвам публикацията за да напомня, че при мен има още доста места за желаещи да участват! Ако все още някой иска да получи изненада от мен не е късно! Е не обещавам, че ще му я доставя лично, просто физичеси това не винаги е възможно, но пък си върнах доверието в българските пощи :)

7 коментара:

  1. бижуто е страхотно - цветът зашеметяваш - пожелавам ти да събираш погледите, когато го разхождаш :)

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотно е! И снимките ти са чудесни!
    Да ти е честито!

    А аз вчера за пореден път се разочаровах от българските пощи :(

    Хубав уикенд, Иве :)

    ОтговорИзтриване
  3. Тони, благодаря мила! :) Какво е станало, да не би да някой да не е получил твой подарък!? Много хубав и усмихнат уикенд и на теб!

    ОтговорИзтриване
  4. Ехеее, невероятни снимки, да не говорим за нивото на удовлетвореност и облегчение, което получих при вида им :))))
    Поздрави Еви :*

    ОтговорИзтриване
  5. Онди Благодаря! :)
    ДИвичка много благодаря! И аз ги гледах с облекчение :))) Още в пощата седнахме на пейките с дечурлигата и отваряхме пакета, като подарък от дядо Коледа :))) Хората ни зяпаха странно :)) Поздрави!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...