вторник, 1 февруари 2011 г.

Предай нататък ...

Миналата седмица се зе завъртя наоколо тази игра и аз бях в голяма чуденка, какво хубаво като изненада, мога да измъдря за някой, и докато се ... хоп взех, че  поех щафетата и то два пъти веднъж при Тони и втори път при DSdiva  ... сега ще трябва да подготвя цели 10 изненади, добре, че не съм притисната от срокове :)

Та за какво иде реч ... първите пет човека, които оставят коментар под тази публикация, ще получат в близките дни или месеци нещо направено от мен.  На свой ред те трябва да предадат инициативата нататък, като публикуват в блога си подобен пост и всеки от тях да подари по нещо ръчно направено на още пет човека до края на 2011г. Аз реших да не губя време, защото за мен първите 10 поста ще получат изненада ... дано да е приятна :))) Имам предвид да не е някой сладкиш вкаменен, "шапка -топла палачинка" (както се казваше в Макс и Мориц")  или  ... нещо по чупливо :))

Хайдеее очаквам ви! Не е страшно, в крайна сметка става дума за нещо приятно ( надявам се :))) )

13 коментара:

  1. Наблюдавах дълго време тази щафета и мисля да се включа и аз.Обучам ръчно изработените неща , защото носят индивидуално послание и настроение :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ехаа Лили, благодаря, че ми се доверяваш! :)Ти си първа ... ще мъдря нещо специално, дано да успея да те изненадам!
    Поздрави и хубав ден!

    ОтговорИзтриване
  3. Ева, много мило, че все пак можеш нещо да направиш:)Не ми обръщай внимание - аз просто си коментирам:)Много уважавам хората, които могат да правят ръчно изработени неща:)))Поздрави и лека вечер:)))

    ОтговорИзтриване
  4. Цветанка :)) ама въобще не е сигурно, че мога да направя нещо свясно ... ръчно ... но ще пробвам ... то може и за хапване да е :) Сега ти кажи по същество дА те броя ли за номер две или не ти се участва?:) Хубава вечер!

    ОтговорИзтриване
  5. И аз се включва, чакам и други в блога си!Хубав ден , дами!

    ОтговорИзтриване
  6. Привет Траяна, не те разбрах ти участваш при мен или ... аз видях, че вече си поела щафетата! Поздрави и на теб!

    ОтговорИзтриване
  7. Лили получи ли ми съобщението? Защото не съм получила майл от теб! Трябва ми+ адреса на който да ти изпратя изненадата!

    ОтговорИзтриване
  8. Всичко получих!И теб в лична доставка дори.
    БЛАГОДАРЯ!Пак и пак- всичко е толкова трогателно и разкошно, че се чувствам като Пепеляшка!Страхотна си Иве :)

    ОтговорИзтриване
  9. Ами така е ... който не се е записал още за подарък при мен да побърза :))) Много се щастлива, че съм успяла да те зарадвам, за мен по-голям подарък няма!

    ОтговорИзтриване
  10. И аз да не остана назад :) Ама като рече, че имало още място - що да не се наредя и аз на опашката :) /тука леко се засрамвам от нахалството :)/ ... Зарибих се от шафетата . .. сега ще помисля аз какво мога да изработя ръчно, че да не зарадвам и аз някого :)

    ОтговорИзтриване
  11. Neizi_ss добре дошла в играта :) Сега ще мъдря нещо и за теб, нали не бързаш много, че ми предстоят сега няколко важни неща и след това, ще се погрижа за твоята изненада ! :)

    ОтговорИзтриване
  12. Не бързам за нийде :) Важнуто е, че съм в играта :) ...Слънчев уикенд :)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...