четвъртък, 30 декември 2010 г.

Тази сутрин с отварянето на очите ме заля вълна от радостни емоции! Първо вън е снежно и слънчево ... красота ... повод да се позабавляваме с децата и да поснимаме! Второ идва Нова Година ... повод да се освободим от "старото" и да освободим място за нещо ново ( това имам предвид в нематериален план, но защо не и с нещо материално), и най-вече освобождаване от негативното! Трето и най - важното, че малката ми щерка се оспа до осем сутринта, което за мен си беше подарък :)


Немога да кажа, че това е най-любимият ми сезон, само защото всеки един ми е по своемо такъв, но цветовете, в които го преоткривам сега са великолепни!

Споменах ли че много обичам разходките ( във всичките им форми) ... 
Това е в деня на Коледа на едно любимо местенце, където се разхождаме с децата "Плана". Имаше толкова красиви облаци (предвещаващи последвалия сняг :) ), че не се сдържах :


И за да се стоплим в студената зимна сутрин, приготвих една любима на децата закуска мъфини със сиренце или солени кексчета, както ви харесва! Рецептата е на една моя вдъхновителка Daeneris и нейният блог Coffee break , която прави много вкусни неща и още по-красиви снимки :) ...



С тази публикация искам да пожелая на всички Весела и щастлива нова година (както се казва :))  И нека си пожелаем да сме много здрави, пълни с мечти и ентусиазъм да ги осъществим, и нека бъдем по-добри!



6 коментара:

  1. Ооо, Иве, защо не казваш, че имаш вече блог:) да ти е честит, да пишеш редовно и да имаш вдъхновение :)
    А тук и мен споменаваш:) благодаря ти за хубавите думи:)

    ОтговорИзтриване
  2. Дина, ами аз така .. само от два три дена ... Благодаря за хубавите пожелания! :)
    А за теб ... ама ти си ми голямо вдъхновение с красивите си снимки, ястия и творения, що да не си кажа :)))

    ОтговорИзтриване
  3. Щастлива Нова Година! Здраве,радост, усмивки и късмет! Много вдъхновение и добри новини!:)

    ОтговорИзтриване
  4. Много позитивна публикация а снимките са фантастични! Желая успех с блога и вдъхновения :-)

    ОтговорИзтриване
  5. Много искрено и чисто:) Благодаря и подобно:) Бъди обичана и с късмета напред;))
    Поздрави:)

    ОтговорИзтриване
  6. Ехаа как ме зарадвахте!
    Цветанка благодаря, и на теб пожелавам здраве, щастие и любов!
    Лина много благодаря, радвам се че снимките ми ти харесват! И на теб пожелавам нови вдъхновения, правиш много красиви неща, даже с коледната украса си взех идейки от твоите!
    Ирония ... благодаря, някъде от към лятото те открих и да ти призная, не съм срещала до сега такъв гении като теб! Как успяваш и най-драматичната случка да я разкажеш с толкова хумор ... умирам от смях! И ти бъди много здрава, обичана и щастлива! И пиши ... страхотно го правиш!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...