събота, 30 август 2014 г.

Един незабравим уикенд в Барселона

Спонтанно и импровизирано, без децата и с морски бриз, слънце и испански чар, с вкус на тапас и сангрия, романтика ... ароматно кафе, закуска с конфитюр и прясно сирене, смокини и дълги топли вечери, уютни тесни улички и малки магазинчета, прясно изцеден сок и разходки, мнооого разходки, усещане за свобода и безгрижие ... Това за мен беше последното ни посещение в Барселона ... Е понякога ни се получава ;)
Този път се движихме по малко по- различна програма, иначе казано без такава ...
Снимките ми почти изключват най- популярните и емблематични места от Барселона, всъщност се опитахме да я погледнем с други очи ... често дори камерата не беше с мен ;)


































... харесва ми този град и духът му :)

9 коментара:

  1. Прекрасен поглед, Ивче!
    Благодаря за чудесната разходка :)

    ОтговорИзтриване
  2. Това е едно от местата, от които много се дърпам. Някак ми звучи доста комерсиално, пък ти сега с тези снимки нещо ми разби представите на пух и прах и остави само хубавото усещане от точно онова, което аз обичам в новите и непознати места- техния дух;). Не беше честно- много ми хареса;)) Ако се навия да ида, да знаеш, ти ще си виновна;)) Поздрав, Ев!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Марте радвам се че съм успяла да те накарам да размислиш. Да наистина Барселона е сред най - комерсиалните дестинации, но смятам че си струва да се види! Това дали и как ще прекараш времето си там определя до голяма степен и чувството, което ще остави в теб! Ако не я натовариш с прекалено големи очаквания, както се случи първия път при мен, ако отидеш през лятото и гледаш на нея като повод за забавления ... ще ти хареса! Ако говорим за Испания като цяло, аз определено харесах повече Севиля, а Мадрид си беше просто голям град с красива архитектура ;) Барселона е по - скоро купон ;) Прегръдки Марте :)

      Изтриване
  3. Много ми бе интересно,Иве,предвид че Барселона и Валенсия са следващите в плановете ни.Благодаря ти,че сподели с нас твоята визия за града!Хубав и успешен септември!

    ОтговорИзтриване
  4. Ами то това са забележителности на един град, хората, малките улички, прането, това е сърцето. Много ми хареса! Прегръдка и благодаря!

    ОтговорИзтриване
  5. Ах, ах, как я обожавам! Прекрасни снимки, Иве!

    ОтговорИзтриване
  6. Не съм била в Барселона, но пък на снимки съм я гледала много... но не и такава, различна, много различна и вече ме плени. Прекрасни снимки, ето защо репичката е нахилена:))) Прегръдки от мен!

    ОтговорИзтриване
  7. Така ми се приищя да поседя на тези чисти каменни стъпала...Страхотен поглед, Евчик. Пленяващ.

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...